Dagens

Nu ska jag iväg och jobba, slutar halv nio ungefär. Jag och mamma var i stan igår. Jag fyndade fem par skor, de kostade bara 100 kr styck! Hittade även lite saker från Lindex. Lägger upp bilder sen när jag kommer hem om jag orkar. Såhär ser jag iallafall ut idag




K.

Alanya

Den 22 augusti åker vi 10 tjejer till Alanya! Gud vad skönt det ska bli! Har inte varit på solsemester sen 2001! Har inte tagit ledigt från skolan än, men får hoppas att det löser sig.




K.

Lördag

Kom precis hem från jobbet. Jobbade bara från 12- 15. Riktigt skönt att vara lite ledig. Imorgon ska jag förmodligen inte jobba alls. Nu ska jag fara ut med flotten. Erik har en som vi ska åka i. Så nu måste jag skynda mig, ha det bra.


K.

Fredag

Det blev tyvärr ingen fisk igår.. inte för någon av oss. Nu ska jag iväg och jobba, jobbar till halv nio..
Såhär ser jag ut idag



K.

Dagens

Nu ska jag iväg och fiska med Robin och hans kompisar. Jag har fått låna proffsutrustning av pappa. Kommer nog garanterat få fisk med det spöt! Tar med mig kameran, får se om det vlir några bilder. Nej nu måste jag skynda mig! Slänger in en dagens också.



K.

Shopping

Detta fick jag med mig hem


gina tricot


också från gina, är helt såld på dessa!


rea-fynd från bikbok


19 kr från bikbok!


smycken från h&m


Jeans från Gina tricot

K.


Onsdag

Har inte hunnit uppdatera sen jag kom hem från Västervik. Vi hade det jättekul. Det var fint väder nästan hela tiden, det kom några skurar då och då. Tog även massa bilder, får se när jag orkar lägga in dem på datorn.
Jag och mamma åkte till Marieberg idag och handlade. Jag hittade lite fina saker! Lägger upp bilder snart.
Imorgon är jag ledig, jag och mamma ska åka ut till mormor och morfar och bada i poolen. Får hoppas att det blir fint väder.


K.

Västervik

Nu styr vi kosan ner mot Västervik! Kommer hem på söndag eller måndag.


K.

Shopping

Mamma och jag tog en liten tripp till Katrineholm och handlade lite!


Lindex, Belle shoes



K.

Nytt!

Fick mina tröjor som jag beställt från Gina idag!






Hittade även ett par sandaler på scorett!


K.


090702

Har som vanligt inte orkat skriva på ett tag.. Har jobbat nästan hela lovet hittills! Och när jag inte har jobbat så har jag legat ute i solen. Kan ju inte sitta vid datorn när det är så himla fint väder ute. Nästa helg är jag iallafall ledig och då bär det av till Visfestivalen i Västervik. Det ska bli trevligt. Försöker för fullt att få tag i en husbil eller liknande att sova i. Har inte så stor lust att sova i tält, det kan ju bli mysigt det med.
Nu ska jag åka upp till Ruubi!





K.

RSS 2.0