Maskerad!

Hippies!





K.


Glad tjej!

Följde med pappa in till stan idag för att kolla på en mobil eftersom min gamla nästan har gått av på mitten! Pappa och jag ska dela på kostnaden, får betala då och då.
Så här ser den ut

Jag är överlycklig idag!

Imorgon ska jag och mamma till Eskilstuna, hon ska på återbesök hos läkaren. Efter det ska vi handla! Har även vari med cecilia i marieberg, lägger nog ut imorgon samtidigt som det andra:)

K.

Måndag

Nu har jag suttit här ett tag för att försöka få bloggen lite snyggare. Blev faktiskt nöjd. Kommer säkert bli några ändringar snart. Har lagt in en bild i kommentarsrutan, vilket jag tycker blev fint! :)

Ikväll kommer mamma och pappa hem från Furteventura, de kommer säkert vara negerbruna. Pappa hade varit ute med någon speciell fiskebåt och fått en fisk som var lika lång som mig ungefär! Får se om mamma har med sig något fint från Taxfree:n åt mig.

Imorgon har jag prov i praktisk marknadsföring C. Usch jag orkar verkligen inte, så himla svårt. Det man ska läsa i boken är på 50 sidor, kul! Så det kanske är bra om jag börjar med det nu. Ska även vara barnvakt snart fram till sju, och efter det har jag träning. Nej nu måste jag sätta igång med pluggandet!

K.

Shoebilulu!

Idag kom mina skor med posten. Såhär ser de ut



K.


Update

Får som vanligt ursäkta den dåliga uppdateringen. Mitt internet hemma har inte fungerat som det ska så har inte kunnat ladda upp bilder från förra helgen.

Eftersom jag nu bor hos mormor och morfar när mamma och pappa är i Fuerteventura så har jag inga bilder att ladda upp. Jag sover här för att jag inte vågar sova hemma ensam, haha! Nu sitter jag här och pluggar praktisk marknadsföring C samtidigt som jag håller på med min Farmville, som jag inte kan sluta spela! Inte bra, inte bra.

Nu ska jag nog sluta plugga och lägga mig i sängen och läsa min bok som jag inte kan sluta läsa. Den är så himla bra. Den heter Tusen strålande solar och handlar om två tjejer som bor i Afghanistan. De förlorar sina föräldrar i krig osv. Väldigt bra är den.
Nej nu säger vi godnatt!


Min lilla scooby!

K.

Seger!

Nu sitter jag hemma hos Ruuby, har precis laddat upp alla bilder från gårdagen på facebook. Vi firade Anna, Kim och Ellen, de har ju alla fyllt 18 nyligen. Det var dirty dancing/60talstema. Orkar inte lägga upp alla här. Lägger nog in några imorgon.

Vi spelade match mot Gropptorp idag och vi vann med 4-3, det känns så jävla skönt! Vi fick in det sista målet när det bara var några sekunder kvar. Jag fick in två bollar i nätet iaf. Nu måste jag vara social mot Robin, han åker ju till Stockholm och jobbar imorgon och kommer hem i slutet av veckan.
Såhär såg jag ut igår




K.

RSS 2.0