Löördag

Nu sitter jag hemma hos Robin och har precis sagt hejdå åt hans pappa och hans fru och barn. Dom har varit här och firat honom.

Idag har mamma och jag varit i Marieberg och handlat. Jag hittade massa kläder på Gina tricot, det var jättemycket rea! Då blir jag glad. Lägger ut bilder på kläderna imorgon eller något. Vi gick också in en sväng på Ikea och handlade tv-bänk och hyllor till vardagsrummet.

Ikväll ska jag nog in till stan med Cecilia och några till, ska förmodligen till Felix med Robin och hans kompisar, men får se hur det blir med den saken. Nu ska jag gå och vara social och sätta mig vid bordet och prata lite med gästerna.

Take care!


K.

Thursday

Nu har jag precis kommit hem från praktiken. Har så jävla ont i fötterna av att gå runt där inne på betonggolvet, usch.
Nu ska jag och mamma ner till outlet och se om hon hittar något att köpa till Robin. Sen ska vi upp till honom och äta tårta och kakor :)



GRATTIS! :)




K.

Onsdag

Nu sitter jag här och ska snart till praktiken, börjar 12 idag och slutar 20.. Imorgon fyller Robin 20 och jag har inte köpt något till honom, jag får panik. Jag har inte en aning om vad han vill ha, och det vet inte han heller. Det är så himla svårt, han säger att jag kan köpa kalsonger och strumpor, hur kul är det? Man vill ju köpa något speciellt som man kommer ihåg. Han ska ju firas på lördag så mamma och jag kanske tar en sväng till Maríeberg och kollar om jag hittar någonting där.
Nu måste jag fixa håret och se om det finns någon mat till en matlåda.

Take care!


K.

Myskväll

Ikväll är det myskväll med familjen, dock utan min syster. Det känns lite konstigt att inte ha henne hemma, det känns tomt. Saknar faktiskt henne lite grann..

Imorgon är det fotbollscup i Duveholmhallen, får se hur det går. Hoppas det går bra i alla fall. Vi har första matchen kl. 08.00, så jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp 05.30 imorgon.. Usch!

Nu ska jag kolla runt på lite kläder, kanske kommer upp lite bilder!

Take care!



K.

Yes!

Jag kommer äntligen att få dom där jeansen jag så gärna ville ha. Ellen ringde nyss och sa att hon var på Gina Tricot och att jeansen fanns där, i min storlek! Snäll som hon är så köpte hon dem till mig :) Men en sak som är tråkig är att hon kanske inte kommer hem på flera veckor, men huvudsaken är ju att jag får jeansen.

Som ni kanske har märkt så är jag ganska dålig med att uppdatera bloggen, men jag har varken tid eller orkar. Har ju praktik till kl.18 på dagarna och när jag kommer hem är jag så trött så jag orkar inte koncentrera mig på hur jag ska skriva. Nej nu ska jag kolla på Samantha who, en riktigt bra serie!

Slänger upp en bild på jeansen också!




K.






Snowboard


Jag vill åka snowboard!!




K.

Lunch

Idag började min praktik, det är väldigt bra. Finns inte så mycket att göra där när det är så lite folk men det lir nog mer fram mot eftermiddagen. Nu har jag lunch, börjar snart igen eller rättare sagt om 20 minuter.
Jag har blivit sjuk, är helt tjock i näsan och har ont i huvudet. Så jag ska nog inte träna ikväll, måste vara frisk till i helgen för då ska vi spela cup i duveholm och det vill jag ju inte missa. Nej nu måste jag städa undan maten och cykla ner till Scorett!

Take care!


K.

Lördag

Gick ner till outlet för att kolla om de hade några jeans eftersom mina inte kom.. Men dom hade inga som passade mig i smaken.

Senare på kvällen kom Ludwig och Cecilia till mig, vi gjorde iordning oss för att sedan åka in till Amanda som styrde fest! Det blev en lyckad kväll.
Här kommer lite bilder



           
                                     
                                



K.

Irriterad!

Nu är jag skapligt irriterad. Jag beställde ett par jeans i tisdags och skulle ha fått dem i onsdags eller igår. Idag får jag ett mail där det står att jeansen var slut när dom skulle packa ner och skicka dem. Jag blir så jävla irriterad, de kunde väl ha packat och skickat dem på tisdagen istället för idag? Jävla gina tricot!

Nu ska jag och mamma gå ner till outlet och kolla om jag hittar ett par andra jeans.

Take care!

K.

Fredag

Har ingen skola idag, har ju bara en lektion på fredagar och min lärare är sjuk, skönt! Nu har jag inte skola på 5 veckor, har praktik i 4 veckor sen är det ju lov! Ska praktisera på Scorett i Vingåker det ska bli riktigt kul, tror jag. Måste gå ner dit idag och kolla när mina arbetstider ska vara.
Har inget planerat inför kvällen men tror jag ska med Robin till Laxå och hämta hans mormor och morfar.
Nej nu ska jag nog gå ut med Tarzan för han ligger bara och skriker och är jobbig.


Min gnällande snutt!


Take care!


K.

Me like

 
                    
Vänstra bilden
Volanglinne, Gina Tricot
Blå kjol i sammet, Monki
Högra bilden
Väst med gulddetaljer, Gina tricot
Kjol, Gina tricot


K.




Sådärja!

Nu har jag fixat och trixat med den här bloggen i flera timmar och nu är jag äntligen klar. Men jag är inte riktigt nöjd så det blir nog några ändringar snart.

K.

Först först

Jag har aldrig skrivit något sånt här förut så det kommer nog bli lite svårt. Hänger med i trenden och skaffar en blogg jag med, bättre sent än aldrig.

Den här bloggen kommer handla ganska mycket om kläder och internetshopping, eller åtminstone tips på olika kläder som jag tycker är fina. Det kommer så klart handla om mer också :)!



K.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0