Nu..

..åker vi upp till Cecilia för att fira henne!
K.

Lördagens dagens

Detta hade jag på mig i lördags

 

 

K.

April 24, 2010

Nu sitter vi i bilen på väg till Stockholm. Vi är alla skitnervösa. Men hon får inte åka ut, det går bara inte!! Imorgon är det seriepremiär hemma mot Floda, vi ska vinna! Med många mål dessutom :)




K.

02.21

Ligger i sängen och ska snart sova. Har fixat men Annas blogg. Vi tog kort på både henne och Kim förut, de skulle ha nya bilder till deras header. Jag tycker bilderna blev riktigt snygga!

Anna och Kimpa

Imorgon åker vi till Stockholm igen för att kolla på Ellen, spännande!

Ni får inte glömma att ringa och rösta på henne!

Ring 099 202 04 eller sms:a Ellen till 72211


K.

Bilder från lördagen

Här kommer lite bilder från i lördags, när vi var och tittade på Ellen i Jakten på Julia :)


Tove, Carina, mamma och Eva


Carina och jag med vår fina skylt och tröja!


Snygga!


Freddie och Moa


Amanda, Carina och Tove


Amanda och Moa




Jag och min lilla skylt! På lördag måste vi göra en betydligt större, min syntes inte bakom alla de andra skyltarna, haha!

K.

Nytt i garderoben!


H&M


H&M


Gina tricot, rea.


H&M


H&M


Handsmycke, H&M

Nu ska jag sova, godnatt!

K.

Tisdag

Nu sitter jag och Julia på tåget påväg hem från Stockholm. Vi gick tidigare från mässan och åkte till stan och shoppade lite:) Lägger upp bilder på vad jag köpt senare. Har träning nästan direkt när jag kommer hem, så får springa hem och byta om.



Balmain

K.

April 19, 2010

Nu ligger jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar, riktigt underhållande faktiskt!
Som ni kanske ser så har jag gjort om bloggen lite, har setat hela dagen med detta, usch! Var hemma från praktiken idag för jag var tvungen att gå till tandläkaren. Jag slog av en bit från tanden igår på matchen, kunde knappt äta eller dricka, så ont gjorde det. Det ilar lite fortfarande när jag pratar men det går nog över snart. Fick bedövning i underläppen så den bara hängde, såg sjukt ut, haha!
Imorgon ska vi till Stockholm med klassen, vi ska på någon matmässa eller någonting. Får se hur kul det kommer bli. Nu ska jag kolla klart på tv:n, sen ska jag sussa!


 

Godnatt!

 

K.



Beställda!

Beställde dessa efterlängtade snyggingar. Såg hade kommit in på Melba.se nu. De kommer ju in på modekungen på måndag. Dock får jag vänta 14-20 arbetsdagar.. Om man beställer från modekungen tar det nog inte så lång tid men.




Godnatt!

K.

Bloggtrafik!

Vill du få fler besökare på din blogg? Registrera dig här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Kajsabe


K.

April 12, 2010

Nu sitter jag och kollar igenom och lägger in alla bilder från i lördags, får se om jag orkar lägga upp dem ikväll eller om jag gör det imorgon istället.


Kan lägga in en bild på hur jag såg ut i fredags i alla fall, när vi skulle fira Bella.




K.


Jakten på Julia

Gårdagen var väldigt rolig! Jag var skitnervös hela dagen, men det gick bra och Ellen var skitbra! Vi hamnade såklart bakom Måns, så vi var med i bild ett antal gånger. Tur var så satt jag lite på sidan så jag är inte med så mycket, men pappa sitter och biter sig i läppen och bara ser konstig ut, haha!
Jag lägger ut bilder när jag är hemma, gör nog det imorgon. Nu ska jag kolla på reprisen, har ju inte sett hela programmet på tv än!

K.

April 9, 2010

Kom hem från jobbet för en stund sen, ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska vi fira Bella hemma hos henne i Katrineholm , det ska bl riktigt trevligt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men det löser sig nog.

 

K.


Sova

Kom precis hem från Amanda i stan. Hon hade klassfest, om man nu kan kalla det klassfest, vi var inte så många där.
Började jobba kl. 9 i morse till 18 efter det hade jag träning och sedan in till stan, så jag är ganska så trött just nu. Ska upp och jobba tidigt imorgon med. Så jag måste verkligen få lite sömn.

På lördag åker familjen + cecilia till Stockholm, vi ska gå på direktsändningen av Jakten på Julia, det ska bli spännande! Fan vad vi ska ringa och rösta på Ellen! Gör det ni med för fan!



Godnatt!

K.

Estocolmo

I dag åkte jag och mamma till Stockholm och lämnade några saker till Ellen som hon skulle ha. Vi hann aldrig träffa henne för hon hade fullt upp med massa dans! Vi tog en sväng på stan. Detta fick jag med mig hem:


Zara. Efter många om och men så köpte jag dessa. Men det sved lite i plånboken.


Zara


Zara


H&M


H&M, Gina Tricot


K.

Modekungen

De här måste jag ha! Så jädra snygga. De kommer in nu efter påsk på modekungen.se. De ser nästan exakt ut som Sam Edelman bootsen, jag är kär.




K.

April 1, 2010

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

K.


RSS 2.0