Beställd!

Nu är bikinin beställd! Wihoo!!





K.

Zebrabikini

Jag vill verkligen ha den här bikinin! Så himla fiin!






Den kostar bara 79:- per del! Den kommer från Gina Tricot.



K.

Tjäna ihop poäng och få gratis kläder!

På Gratiskläder.se kan du samla ihop poäng och få presentkort på flera klädbutiker!
Bli medlem genom att klicka på bilden nedan.
Bli medlem nu och få hela 50 poäng!






K.

Lördag

Kvällen blev väldigt lyckad, vi var först hemma hos Stephanie och Jessika. Senare gick vi ner till Starlight där Mattias hade 18-årsfest. Jag och Felicia fick inte komma in först eftersom vi hade glömt våra leg hemma men som tur var så kom Ellen med dem lite senare. Vi fick stå och frysa utanför i mer än en timme! När vi väl kom in så var det skitkul och det var sjukt mycket folk.
När klockan slog ett så var vi tvungna att hämta ut våra jackor i garderoben eftersom våran buss skulle gå halv två. Det var en jättelång kö och alla stog och trängdes. Jag fick stå där och vänta jättelänge men fick till slut tag på min jacka, då hade bussen redan gått.. När jag står utanför och letar efter Robin så ser jag att Ellen kommer utspringandes gråtandes med en handduk runt handen. Hon hade skurit sig på sin klack som hade gått sönder under kvällens gång. Jag och Robin följde med Ellen till akuten. Hon fick sy 5 stygn! Det såg riktigt äckligt ut!
Jag och Robin fick ta en taxi hem, vi kom hem ungefär vid halv 4! Och jag skulle upp och spela match dagen efter. Jag var skapligt seg i morse. Matchen gick väl sådär, kom hem med en lårkaka i alla fall!

Här har ni Ellens fina finger!


K.


Marieberg

Det har varit lite dåligt med uppdatering den här veckan men har inte orkat sätta mig och skriva, har haft massa att göra i skolan och så.
Idag så var jag och mamma i Marieberg för att jag skulle hitta något fint att ha på mig imorgon på Mattias 18årsfest, men jag hittade inget sånt.
Det här hittade jag


Svart linne, 199:-, Klänning, 29:-, Slitna jeans, 399:-, Gina Tricot.
Fransväska, 199:-Armband, 39,50:-, Lindex.


K.



MÅNDAG

Nu sitter jag här med Tarzan och väntar på pappa som ska skjutsa in mig till skolan. Börjar kl. 12 på måndagar.
 

<3




Helgen var helt okej. I fredags följde jag med Robin till Norrköping och hälsade på Felix, det blev en lyckad kväll. På lördagen firade vi morfar ute i sommarstugan som fyller 85 år imorgon!
Nu kom pappa så nu ska vi ska in till Katrineholm.


Take care!


K.


Vad är detta?



Vad är det för idiot? Jag blir så jävla irriterad!
Personen har lagt upp tre album med massa bilder på mig och mina vänner!!!




K.

Nya skoor!

Jag hittade de här fina skorna när jag och Ludwig gick ner på stan på våran håltimme! De kommer från Belle Shoes.






K.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Kurs i silversmide

Idag har jag och Ellen varit på kurs i silversmide! Det varade i 4 timmar! Vi fick såga, slipa, löda, hamra och allt vad det heter!

Såhär blev mitt resultat


Och såhär blev Ellens ring (lite mer välgjord)



K.



Nytt

Var i Eskilstuna idag med Gayludde!



Blårandig t-shirt, H&M
Linne, Gina Tricot
Jeansväst, Monki
Rödrandig t-shirt, Monki
Solglasögon, Gina Tricot



K.





Finfint



Den här kjolen skulle jag vilja ha i sommar. Tänk till ett par riktig bruna ben!





K.

Just hold me






K.


..

Jag är i chocktillstånd..






K.

Dagens.







K.

Jag vann!

Jag vann den här fina datorväskan på en tävling hos Milady.se!!




K.



Trött!

Igår var vi hos Arvid som hade fest, det var trevligt. Men var så himla trött. Idag har jag spelat träningsmatch mot Rynninge i Köping och på konstgräs dessutom, har aldrig spelat på det förut det var riktigt jobbigt för benen. Matchen gick inte så speciellt bra, förlorade med ganska mycket. Vi fick i alla fall in en boll i nätet, straffspark, jag blev fälld i straffområdet så Kristina satte straffen!

Just nu sitter jag och kollar på Beck, inte så förtjust i det men det duger just nu. Nu börjar filmen igen, ska nog gotta till med lite chips och godis!


Take care




K.

Sommar!

Jag vill ha sommar!!





K.





Min önskelista










K.

DAGENS






K.




HAHA!





K.

5 mars

Var ute och gick med Tarzan idag, vi gick ganska långt. Lite skönt med frisk luft. Men i alla fall, när vi går där på gärdet så ser jag hur Tarzan står och sniffar som en tok på någonting, jag går fram och kollar vad det är. Jag ser röd/orange och vit päls och blod. Sen ser jag en halv käke med huggtänder!! Jag antar att det var en räv, men fan vad äckligt det såg ut. Jag undrar vad som kan ha hänt med räven, den kanske hade varit sjuk och dött, sen kanske massa fåglar åt på den eller något, ingen aning.

Imorgon ska vi spela Rockbandy här i Vingåker.. Mitt fotbollslag har dragit ihop tre lag som ska vara med, vi ska försöka ragga spelare till vårat fotbollslag, vi ska marknadsföra oss lite.. Pappa och Arne ska också vara med och spela. De ska ha peruk på sig och pappa ska låna mormors bh, haha! Nej men får se hur det blir, det blir säkert roligt. Nu måste jag ta något att äta, har nyss tränat.


Take care



K.

Jackan är här!

Jag fick min jeansjacka idag!
 Den satt som en smäck, lite kortare än vad jag trott men det blev perfekt! Märkte även att den hade precis likadant material och färg som mina jeansleggings! Här kommer bilder!










K.






Love it!

Har nyss klickat hem den här snygga jackan från Gina Tricot. Jag älskar den!








K.

RSS 2.0