Sol och bad

Idag åkte jag, min familj och Cecilia båt ut till en ö i Tisnaren. Det var jätteskönt. Tarzan badade nog mest av oss alla, fast han vågar inte gå ut för långt så han behöver simma. Så vi bar ut honom så fick han simma in, vilket han inte gillade så värst mycket. Vi hann inte vara ute så länge eftersom jag var tvungen att åka och jobba klockan tre. Men det var skönt ändå. Här kommer lite bilder från dagen.







Avslutar med en gullig bild på Cissi och Tarri!


K.

Dagens







K.

00.04

Ligger i sängen och alldeles snart kolla på Privileged, en riktigt bra serie! Får se om jag orkar se hela, är så himla trött efter matchen. Vi vann den med 3-1. Det borde ha blivit mer mål, men vi hade inte så bra spel. Jag gjorde i alla fall 2 mål, ett nickmål!:)

Imorgon börjar jag jobba, kommer göra det resten av sommarlovet. Det känns lite tråkigt, men jag tjänar ju massa pengar så. Nej nu har jag inget mer att skriva mer än godnatt!


K.

Måndag

Nu har det varit dålig uppdatering igen! Har inte varit hemma och har inte haft tillgång till internet över helgen. Jag var i Laxå med Robin, vi grillade och tog det lungt.
Nu ska jag snart åka in till Katrineholm med mamma och fixa idkort. Jag går ju runt med mitt feta pass hela tiden. Ikväll är det match mot Julita, och vi ska fan vinna!

Justdet, Robins styvpappa har äntligen börjat spendera sina pengar! Han köpte den här till sig själv i 50års present
 
                                                                               

K.

15 juni

Snart kommer Cissilito hit och vi ska ut och åka inlines!! Får se hur det går, haha! Ska ner i källaren och kolla om vi har skydd, det lär nog behövas! :)




K.

Födelsedagspresenter

Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder på det jag fick när jag fyllde år. Det kommer lite sent men skitsamma!








Pengar till körkort. Får se när jag kommer igång med det..

Färgat!


Det är inte riktigt den färg jag vill ha, men ska färga igen snart.


K.

Fredag

Jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag men har inte orkat. Min födelsedag var riktig lyckad. Fick massa fina presenter, lägger upp bilder senare :) På kvällen åkte vi in till stan. Vi var först några stycken hemma hos Anna, sedan gick vi ner till Harrys! Det var jättekul!
Nu ska jag snart göra iordning mig för att gå på Robins lillasysters skolavslutning. Men vad är det för väder? Regnet öser ner, usch! Hoppas det inte är likadant imorgon för då har vi skolavslutning och jag ska ha kjol på mig, då får det inte vara kallt!
Nu ska jag lägga in bilder på mina presenter så ni får se vad jag fick! :)


K.

Kajsa 18 år!

Kajsa var bestämd med att skriva ett blogginlägg på sin 18årsdag men nu är hon i full gång med ett ölspel och bad mig skriva istället. Hon har haft en kanonbra födelsedag hittils iaf och kvällen har bara börjat! Nu är vi hemma hos anna och har en såkallad förfest! Senare ska vi till Harrys där kvällen ska fortsätta. Det hon är mest glad över är att hon han köpa snus, det har hon längtat efter länge, nu behöver hon inte fråga pojken sin längre! Nu ska jag också delta i ölspelet.

Linnea Halonen

minorthings.blogg.se

Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från träningen, ska snart hoppa in i duschen. Måste städa mitt rum också, det ser ut som skit. Har saker ligger överallt. Det måste ju vara fint tills imorgon. Jag kommer säkert inte kunna somna ikväll, jag blir jämt så pirrig på kvällen innan jag fyller år, haha! Vaknar jättetidigt på morgonen och ligger och väntar på att bli grattad.

Imorgon har jag och Robin varit tillsammans i 3 hela år! Fasen vad fort det har gått! Det är helt sjukt. Jag är fortfarande lika kär :)



K.

Stiligt!

Har precis sytt klart en liten kostym till Tarzan! Jag tycker att han blev väldigt stilig. Han måste ju vara fin till min födelsedag! :)


Fin va? haha


K.

Dagens




K.

Nya

Köpte ett par jättefina gladiatorsandaler på Belle Shoes härom dagen!



Köpte även ett litet armband




K.

Miss

Jag missade precis bussen! Då menar jag verkligen precis, den åkte förbi mig när jag nästan var framme! Det var riktigt irriterande. Tur att Ludwig försov sig, då kan han ta nästa buss med mig:)



K.

Snygg!

Hittade den här snygga västen på Gina Tricot. Den ser nästan helt likadan ut som västen från Balmain som är väldigt dyr medan den från Gina kostar 399:-.






Bara så att ni vet så fyller jag år om bara en vecka :)


K.

RSS 2.0