Nytt i garderoben!

Jag och mamma tog en sväng till Marieberg idag. Jag fick övningsköra mormor och morfars bil som har automatväxel, vilket var väldigt ovant.
Detta fick jag med mig hem:





Bikbok


H&M


Bikbok


Armband från Indiska

Köpte även en tunika och en sjal från Gina, men batteriet på kameran tog slut.
Nu ska jag försöka ta mig upp till Robin, ska be mamma snällt om hon kan skjutsa. Ska jobba imorgon också, det var ett tag sen men det ska bli kul :)
Tack för mig!

K.

Snygg!


Ellen och jag beställde en varsin sådan här bikini. Var verkligen tvungen när hon visade den, så jävla snygg! Hon beställde underdel också, men det struntade jag i. Kan ha den till en vanlig svart underdel.

Igår var Ellen med på tv, Jakten på Julia på Svt. Gud vad duktig hon var. Är väldigt stolt! Det gick ju inte så bra med dansen, men det går och fixa, jag vet att hon kan det där! Det är bara att hålla tummarna!
Mamma sitter just nu och tittar på reprisen, vilket hon har gjort på datorn 3 gånger innan med, haha! Söt hon är.

K.

Lady Gaga - Telephone




K.

Mars 12, 2010

Ska snart åka in till skolan, pappa kommer och hämtar mig här hemma. Är egentligen sjuk, var hemma igår oh hade feber, men har bara en lektion så det klarar jag nog av. Imorgon ska jag spela fotboll om jag är frisk, vi ska spela mot Gropptorp. Hoppas på vinst såklart. På söndag kanske jag följer med mina föräldrar för att hämta Ellen och alla hennes saker för hon ska flytta hem! :) Ska bli jätteskönt att ha henne hemma igen!



K.

In love


Topshop


K.

Måndag

Sitter i skolan nu, ska snart gå ner till praktiken. Det blir min första dag på JC, det ska bli kul. Får sitta i skolan och vänta ett tag för min buss är i stan vid 9 typ, och jag börjar vid 10. Känns lite jobbigt. Lägger nog ut lite bilder från i helgen senare om jag hinner. Nu måste jag gå ner på stan!




K.

RSS 2.0