Onsdag

Nu ska vi snart ut i backen och åka, vi ska först åka och hyra skidor till Isabella och Ingela. Vi kom fram vid ett igår kväll, vi åkte bil i 9 timmar! Usch. När vi kom fram så var det - 30 grader! Vi fick stå ute i kylan en stund för vi fick int upp bagageluckan. Idag är det inte lika kallt, det är - 15 och soligt! Fortfarande kallt men skönt med lite sol.
Kanske tar lite bilder i backen sen, kan lägg upp dem då. Orkar nog inte ta med min stora kamera, den är så klumpig att åka med.


Ankläpp

K.

Nu..

..sitter vi i bilen påväg till Lofsdalen, vi har bara kommit till Ludvika så det är några timmar kvar. Tror vi åkte lite fel när vi åkte från Örebro så det har tagit lite längre tid än väntat.
Vi kommer säkert komma fram vid tolv, ett inatt.. Nu ska jag försöka sove lite så tiden går snabbare. Kommer nog ha svårt att sova, har alltid det när man ska åka långt med bil..

K.

Måndag

Nu har jag nästan packat klart. Åker ju till Lofsdalen imorgon och kommer hem på lördag. Har lite saker som jag ska packa ner imorgon, smink och sånt. Jag tror jag inte har glömt något, men det gör jag alltid så.
Ska åka vid tolv imorgon, kanske hinner förbi Marieberg tänkte köpa ett par rosa snowboardbyxor på Team Sportia.
Sen ska jag sitta på flygplatsen i Örebro i några timmar och vänta på Ingela som ska vara där på något möte eller något.
Nej nu ska jag kolla på OS, det är spännande nu!


K.

lördag

Sitter his Robin och väntar på pappa som ska hämta mig. Måste hem och göra mig iordning, ska upp till parken ikväll på 38 årsfest (två bröder som fyller, en 18 och en 20) det bli nog trevligt. Ska komma riktigt mycket folk tror jag! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, blir nog iaf en svart klänning med något krimskrams på, får se. Skriver kanske något mer sen, om jag hinner !

Älskar skorna!

K.

Nu..

.. eller snart ska jag gå förbi Kim för att sedan bege oss till bion, där det är stand-up!




K.

Torsdag

Sitter i skolan med Kimpa, ska snart gå och äta. Jag tror jag och Julia ska gå på Stand-up ikväll på biografen, tror det kommer bli riktigt bra faktiskt.

Just nu sitter jag och kollar runt lite på HM:s hemsida, hittade en jättefin tröja, dock tror jag att den är jävligt lång! Såhär ser den ut, gillade att det är transparent tyg på axlarna/armarna!



K.

Skola

Sitter i skolan och har håltimme. Jag om Amanda sitter och nördar vid datorerna. Var nere på stan förut och kollade om jag kunde få praktik på Käthie och Ninas, de skulle kolla upp och höra av sig. Det skulle vara jättekul att vara där. om jag inte får där tror jag att jag skulle få vara på JC, det är ju kul det med.

Vi var ju på 20-årsfest på Harrys i helgen, det var kul. Trodde dock att det skulle vara roligare. Min mobil blev tyvärr stulen, så jävla irriterande. Vet inte hur det blir med försäkringden och det. Får hoppas att det går att ordna. Har ju spärrat både kortet och mobilen så idioten som har snott har ju ingen användning för den.
Robins mormor gick bort i helgen också, så det har varit lite jobbigt. Det kom så fort, man var liksom inte förberedd. Hon hade ramlat ihop på perongen, hon skulle till Vingåker och ta hand om Robins lillasyster. Usch vad hemskt det är!

Jag är riktigt sugen på att köpa ett par nya snowboardbyxor, har hittat ett par fina som är barnstorlek, men det borde kunna passa på mig om jag tar en lite större storlek. De skulle passa fint till min vita jacka. Har ju ett par ljusblåa nu, men det kan vara kul att variera lite :)


De kostar 899 :- det är ju ett bra pris för det märket. Det är ju för att det är barn men det funkar för mig!

K.

Musikvideo!

Här är Ellen och Lindas nya musikvideo. Enjoy!




K.

Nytt i garderoben!


Tröja från H&M

Hittade skorna från Scorett i min storlek, tur det!

Nu ska jag kolla klart på Paradise hotel, spännande.

K.

Marieberg

Nu är jag påväg till Marieberg med Amanda och Freddie. Amanda ska hitta något att ha på sig i helgen, Emma har 20-årsfest. Jag ska iaf gå in på Scorett och kanske köpa ett par skor, kan inte riktigt få i högklackat än pga min tå men.

Dessa ska jag kolla in lite, får hoppas att de finns i min storlek.

De här är helt sjukt snygga! Men har tyvärr inte kommit ut i butik. Dom ska jag ha!

Ha det bra!

K.

RSS 2.0