28 februari

Nu sitter jag här och väntar på Robin. Vi ska åka till hans pappa i Örebro, hans sambo fyller 40 år.
Imorgon blir det nog en sväng förbi Marieberg, är jättesugen på att handla kläder!

Jag har gått och blivit sjuk också.. Är genomförkyld och har även ont i näsan efter att ha fått en boll där på träningen.. Den är lite blå också, snyggt! Nej nu ska jag packa ner det sista i min lilla väska.


Take care!




K.

Kort?

Jag funderar på att klippa av mig håret?







K.


TÄVLING!!



Var med och tävla om dessa fina saker på milady.se!

Gå in på denna länk för att tävla: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.7576012




K.

Skolan

Nu sitter jag i skolan med Ludwig, vi har en stor fet håltimme!
 Måste berätta om två småroliga incidenter som hände på OnOff igår. Först stog Anna och pillade bland alla mobiler som sitter fast i väggen. Hon tog tag i en och tappade den över flera andra mobiler som då också ramlade ner och det blev en stor smäll. Hon blev riktigt chockad. haha! Den andra incidenten gick till såhär: Jag Ludwig och Anna stog vid systemkamerorna och pratade, Ludwig stog och pillade på en sladd som gick från en kamera till väggen. Han råkade dra ur sladden och det började tjuta i hela butiken! Det var riktigt kul!

Take care!



K.

Dagens.



Randig -shirt, Gina Tricot
Jeans, BikBok






K.

Home sweet home.

Nu är jag hemma från Lofsdalen, det har varit riktigt roligt. Har åkt snowoard nästan alla dagar men det var inte så fint väder, det snöade jättemycket tre dagar i rad så det blev inte så många åk de dagarna. Jag följde med och åkte skoter en dag. Vi åkte upp till våffelstugan och åt, det var jättemysigt.
Jag är förövrigt riktigt trött efter den långa bilresan som varade i 8 timmar.. Men det var skönt att komma hem, saknade min lilla vovve och såklart resten av min familj.
Sen är det ju skola på måndag, jag orkar verkligen inte!! Det har varit riktigt skönt att slippa den i 5 veckor nu. Har lite att plugga som jag skulle ha gjort under praktiken, vilket jag inte gjorde..
Nu ska jag gå och gosa med Tarran som ligger häroch snarkar. Godnatt!




K.

Spökbacken

I går hade vi friluftsdag, jag behövde inte komma till praktiken så jag följde med till Spökbacken. Det var riktigt roligt!









På lördag bär det av mot Lofsdalen med Robin och hans famlij, det ska bli skoj. Har dessvärre gjort illa mitt ben idag på träningen. Vi spelade match och min tränare råkade knäa mig i vaden, kan knappt gå.. Men man får hoppas att det går över så fort som möjligt.


Imorgon är det min sista dag på praktiken, det känns jättetråkigt för det har varit riktigt roligt. Hoppas på att få jobb där i sommar. Nej nu måste jag packa klart mina saker.

Take care!


K.

Vill haa!

Jag älskar dessa skor, har verkligen letat efter sånna. Men de finns inte i min storlek, det är inte kuul!





K.







Torsdag

Nu har jag precis proppat i mig lite filmjölk och ska snart ner och träna. Är helt seg i kroppen efter praktiken, bar runt på massa kartonger och byggde om massa i butiken..

Jag har hittat ett par snygga skor på chicy.se , och de finns i min storlek! Men kan inte köpa några nu, plånkan är tom.. Här kommer en bild iaf!


Love them!



K.

Äntligen!



Idag kom min syster hem och då kom även mina efterlängtade jeans! De sitter ganska bra, lite tajt om rumpan bara. Men de töjer nog ut sig.






Ass it up!
K.


Nytt nytt!

Här kommer lite bilder på kläder jag hittade på Marieberg


Stickade tröjor från Gina, 49 kr/st!!



T-shirts från Gina Tricot



Jeans-leggings, Gina Tricot
Armband med stjärnor, MQ
Svart halsduk, Gina Tricot



Mina älskade jeans från Bikbok





K.

RSS 2.0