Vill haa!!

     


 
                                               H&M                                                              Lindex




K.

Kick - Ge mig lite mer

Här är Ellen och Lindas nya video!


15.17

Kom hem från skolan för en stund sen. Vi gjorde inte ett skit på lektionen, kändes lite ovärt att åka in på den då. När vi hade slutat gick jag och Ludwig ner till Belle Shoes, jag hittade ett par jättefina skor. Ska nog köpa dom imorgon om jag och mamma åker in. Dom hade jättemånga fina pumps men jag kan dessvärre inte gå i sådana skor eftersom jag har så små fötter och då glappar det i hälen hela tiden. Lite surt!
Det är jättefint väder ute, ska nog ta på mig bikinin och lägga mig och sola lite.



Jag har bestämt mig. Jag ska bli blond, ska iaf ha slingor !

K.

Tisdag

Nu ska jag snart gå till tåget, börjar sent idag och har bara en lektion. Idag måste jag plugga massor och senare ikväll har jag träning. Jag saknar Robin jättemycket. Han har åkt till Las Vegas nu och han har inte något internet där så vi kan inte prata på några dagar. Det känns lite jobbigt :P

Nu måste jag rusa till tåget
Ha det bra

K.

Shorts

Har glömt att lägga ut en bild på mina shorts jag köpte på Gina Tricot för någon vecka sedan. Såhär ser de ut!





K.

Söndag

Har precis kommit hem från matchen, vi spelade mot Torsharg och vi vann med 12-1!! Det var riktigt roligt, jag gjorde 4 mål:)
Jag har inte gjort alls mycket nu när vi har varit lediga, har varit med Cissi och Ellen. Har även jobbat fredag och lördag.
Nu ska jag nog sätta mig vid tv:n och titta lite på Gossip girl.
Jag saknar min älskling..


K.

Dagens


Tarzan the lion!




K.

Shoes!

Förra veckan kom mamma hem med två par skor, ett par till mig och ett till henne. Jag gillar båda skarpt så hoppas att jag får låna hennes någon gång:)


Så här såg mina ut


Och detta är mammas ( inte lika användna)

K.

Tisdag

Jag vet att det har varit väldigt dåligt med uppdatering här på bloggen. Har inte direkt haft något att skriva om. Har inte direkt orkat heller..
Robin åkte till Los Angeles igår morse! Jag ville jättegärna följa med men hade tyvärr inte några pengar.. De bor i ett jättefint hus, har pool med inbyggd bubbelpool och grejer! Hade varit riktigt kul att följa med faktiskt. Han kommer hem om ca 2 veckor och jag saknar honom redan, bara för att jag vet att han kommer vara borta så länge, haha!
Imorgon bär det av till Karlstad. Jag, mamma, pappa och Cecilia ska på Ellens och deras releasefest för deras nya musikvideo. Det ska bli riktigt kul, har aldrig sett Ellen sjunga med Kick förut.
Nej, nu har jag inget mer att skriva! Slänger upp en bild på mig och Robin från sommaren 07 :)



Älskar dig




K.

Dagens




K.

Onsdag

Fick hem mina kläder som jag beställt idag. T-shirten var jättefin men shortsen var för stora, så har beställt en mindre storlek nu. Sandra och Cecilia kommer snart hit. Vi ska plugga järnet! Jag har ett stort prov imorgon som jag närstan är helt säker på att jag inte kommer att klara. Men ska försöka iaf.

Imorgon är det match mot Valla. Jag är riktigt jävla taggad! Vi ska vinna! Vi måste det. Nu ska jag köra ner huvudet i böckerna och se om jag lär mig nåt.

K.

Dagens.


Såhär ser jag ut idag.


K.

Beställt

Har precis beställt de här fina plaggen från Gina!





Snart kommer Kimpa hit, vi ska skriva på våran träningsplanering som vi inte fattar ett smack av! Får se hur det går. Ska förmodlingen upp till Robin senare.

K.

Stockholm

Vi hann inte gå runt och titta så mycket på stan för vi skulle hinna med tåget. Det här fick jag iallafall med mig hem



Linne från H&M



Jeanskjol från Monki



T-shirt från Monki


Linne från H&M


K.

Dagens





K.



06:22

Nu har jag precis vaknat, ska snart äta frukost. Jag ska följa med mamma och några barn från hennes klass till Stockholm. De ska vara med i ett radioprogram i P1 som heter Fråga Barnen. Efter det ska vi gå en sväng på stan och se om vi hittar något fint. Nu ploppade mackan upp ur brödrosten!

take care!


K.

Nya fotbollsskor!

Jag och Ellen tog bilen ner till Factory Outlet för att titta lite. Jag hittade två par fotbollsskor för bara 100 kr styck!






K.

work


Nu ska jag snart ner och jobba. Har jobbat hela helgen, vilket är bra för då får jag pengar! Spelade även match igår, vi vann med 9-0! Missade massa chanser hela tiden, skulle ha blivit mycket mer mål! Jag fick in en boll utav 20 chanser! Bra gjort!
Nej nu måste jag ta någonting att äta så jag orkar jobba!




Funderar på att bli blond igen, känns så tråkigt med den här mörka färgen!



K.


Dagens

Såhär ser jag ut idag!





Jag vet att det har varit dåligt med uppdatering, men jag har varken haft tid eller ork. Bilder från valborg kommer inom kort, får se om det blir ikväll eller imorgon!  De finns på facebook annars!


K.


RSS 2.0